Japán konyhakések
A japán konyhai kések a hagyományos okinawai kovácsolási technika hagyományán alapulnak, amit még a 16. században alkottak meg. A japán szakácskések készítésének elsődleges alapanyagai a karbon acélra alapuló, 54-56 HRC-re keményített, japán forgácsolt acél, mely garantálja a kés fényes penge minőségét. Az acélt többrészes acél vasalatokból mintázzák ki, amelyek rétegenként összefolyódnak. E csiszolási technológia garantálja a kés hosszan tartó használhatóságát. Ezek a kések jellemzően lekerekített és szív/kúpos fazlettel rendelkeznek a penge egyenletességének kialakításának elősegítése érdekében. Japán konyhakéseknek vannak olyan speciális típusai is, melyek különböző ételek és más alapanyagok vágásául használhatók. Ezek a kések sokkal jobb használatot és alacsony karbantartást igényelnek. A japán konyhai kések kifinomult és kiváló minőségű forma-funkció párosításokat kínálnak, melyek alkalmasak az Ön igényeinek teljesítésére.