Japán konyhakések

A japán konyhai kések a hagyományos okinawai kovácsolási technika hagyományán alapulnak, amit még a 16. században alkottak meg. A japán szakácskések készítésének elsődleges alapanyagai a karbon acélra alapuló, 54-56 HRC-re keményített, japán forgácsolt acél, mely garantálja a kés fényes penge minőségét. Az acélt többrészes acél vasalatokból mintázzák ki, amelyek rétegenként összefolyódnak. E csiszolási technológia garantálja a kés hosszan tartó használhatóságát. Ezek a kések jellemzően lekerekített és szív/kúpos fazlettel rendelkeznek a penge egyenletességének kialakításának elősegítése érdekében. Japán konyhakéseknek vannak olyan speciális típusai is, melyek különböző ételek és más alapanyagok vágásául használhatók. Ezek a kések sokkal jobb használatot és alacsony karbantartást igényelnek. A japán konyhai kések kifinomult és kiváló minőségű forma-funkció párosításokat kínálnak, melyek alkalmasak az Ön igényeinek teljesítésére.

-9%
Raktáron
Kedvencekhez
KAI Shun damaszk pengés szakácskés 15 cm
KAI Shun damaszk pengés szakácskés 15 cm
KAI Shun damaszk pengés szakácskés 15 cm
KAI Shun damaszk pengés szakácskés 15 cm
Cikkszám
DM-0723
Gyártó
KAI
Kategória
szakácskés
64 990 Ft
71 090 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
-13%
Raktáron
Kedvencekhez
Cikkszám
AB-5702
Gyártó
KAI
Kategória
konyhakés
8 990 Ft
10 290 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
-11%
Nincs raktáron
Kedvencekhez
KAI Shun damaszk pengés hámozókés 9 cm
KAI Shun damaszk pengés hámozókés 9 cm
KAI Shun damaszk pengés hámozókés 9 cm
KAI Shun damaszk pengés hámozókés 9 cm
Cikkszám
DM-0700
Gyártó
KAI
Kategória
japán szakácskés
36 990 Ft
41 590 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
Nincs raktáron