Márkák

A Késvadász webáruház több mint 30 kés világmárkát forgalmaz rövid szállítási határidővel. Például a japán szakácskés gyártó KAI, Global, Mcusta. A német neves késgyártók közül Böker, Linder, Puma. Az amerikai gyártók közül SOG, Spyderco, Buck, Benchmade, Kershaw. Az olasz FOX, Extrema Ratio, Due Cigni stb. 

Hosszú évek tapasztalatával összegyűjtöttük azokat a késgyártókat az egész világon, akik megbízhatóan kiemelkedő minőségű késeket gyártanak és a legnépszerűbbek a vásárlók körében.

A japán szakácskések nagyon kedveltek a profi szakácsok és a minőségi konyhai eszközöket kedvelő, főzni szerető embereknél. Minden kontinensen ismert japán konyhakés gyártók a KAI, Mcusta, és a Global. Japán acélból készült, akár 65 rétegből, kézzel kovácsolt szakácskéseik hosszú évekre profi partnerei a felhasználóknak, minden konyhai vágási feladatra.

Solingen városa Németországban ad otthont már évszázadok óta a német késkészítő cégeknek. Több száz éves hagyománnyal készülnek itt a kések, szinte minden feladatra. A német Böker óriási választékban kínál olcsó és megbízható késeket és kis példányszámban készült, akár 65 rétegből kézzel kovácsolt késeket is. Választékában megtalálhatóak az egyszerű zsebkések, vadászkések és akár a szakácskések is. A Linder kések az olcsó de sok éves tapasztalattal tervezett kések közé tartoznak. A Puma késeit az outdoor élményekre vágyó emberek és a vadászok kedvelik nagyon.

Amerikában is nagy hagyománya van a kés gyártásnak. Több világmárka is itt született. A vadászkéseiről híres Buck vagy a katonai késeiről ismertté lett SOG, akár a jellegzetes késformáiról híres Spyderco.

Az olasz kések is kedveltek a felhasználók körében. Kiemelkedik közülük az extrém katonai feladatokra fejlesztett Extrema Ratio vagy a Fox ami szintén nagyon népszerű a katonai és az extrém felhasználások területén. A Due Cigni kései és konyhai eszközei az otthoni konyhától a profi, üzemi felhasználási területig is terjed.

Számos más, ismert francia svéd és norvég márkát forgalmaz még a Késvadász webáruház. Böngésszen kedvére és találja meg azt az eszközt ami a legjobban illik Önhöz!