KASUMI japán damaszk előkészítőkés 14 cm

KASUMI japán damaszk előkészítőkés 14 cm
KASUMI japán damaszk előkészítőkés 14 cm
Raktáron
52 480 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

SUMIKAMA Kasumi damaszk japán előkészítőkés 14 cm-es pengével, konyhai előkészítésekhez, húsos csontok lefejtéséhez. A KASUMI kések fő vágóéle VG-10 magas széntartalmú rozsdamentes acélból készül, amelyet kifejezetten késekhez fejlesztettek ki. 


40.000,- Ft feletti rendelésnél már választhat ingyenes szállítást! (utánvét külön fizetendő)

Gyártó
Kasumi
Cikkszám
82014
Kategória
konyhakés
Szállítási idő
2-5 munkanap
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A pengék Rockwell 59-60 fokig edzettek, ezért élesebb a vágóél hosszabb ideig, mint bármely más késnél. A fő vágóélet mindkét oldalán finom damaszkus rozsdamentes acél veszi körül 16-16 rétegben kovácsolva. A kések mindkét oldalán látható KASUMI mintázat a finom rozsdamentes acél többrétegű többszöri hajtogatása és kovácsolása eredménye. 

Mindegyik kést gondosan készítik a gyártási folyamat minden szakaszában szakképzett kézműves kézműves szakemberek. A KASUMI mintázat szépsége és az erős, fekete laminált fa markolat teszik ezeket a késeket kecsessé, mégis erőssé és bármilyen főzési stílushoz magas színvonalon alkalmasak.

Adatok
Kezesség / Lateralitás
Jobb- és balkezes
Penge anyaga
33 rétegű damaszk penge, VG-10 maggal
Markolat anyaga
fekete lamiált fa
Nyél színe
Teljes hossza
250
Penge hossza
140 mm
Penge keménysége
59-60
Élszög
15 º
Tisztítás
Kézzel tisztítható vízben. Mosás után szárazra kell törölni.
Márka
Kasumi
Típus
szakácskés, konyhakés
Cikkszám
82014
Tömeg
110 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!