RYDA KNIVES ST650 szakácskés (21 cm) damaszkuszi acél

RYDA KNIVES ST650 szakácskés (21 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 szakácskés (21 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 szakácskés (21 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 szakácskés (21 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 szakácskés (21 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 szakácskés (21 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 szakácskés (21 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 szakácskés (21 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 szakácskés (21 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 szakácskés (21 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 szakácskés (21 cm) damaszkuszi acél
Raktáron
53 390 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Japán stílusú, 72 rétegből kovácsolt damaszkuszi acélpengés szakácskés 21 cm-es pengehosszal a Ryda-Knives ST650 szériából. Exkluzív díszdobozban szállítjuk, így különleges ajándék lehet minden főzni szerető profi és amatőr szakácsnak. Konyhai előkészítésre, darabolásra, vágásra tökéletes.


40.000,- Ft feletti rendelésnél már választhat ingyenes szállítást! (utánvét külön fizetendő)

Gyártó
Ryda-Knives
Széria
ST650
Cikkszám
R-0701
Kategória
szakácskés
EAN
7350141340002
Szállítási idő
2-5 munkanap
Szín
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
  • 73 rétegű damaszkuszi acél
  • 1xST650 poracél magréteg, 36x2 réteg 316/316L rozsdamentes acél.
  • Korrozióálló
  • 15 fokos élszöggel, mint a japán szakácskéseknél
Adatok
Típus
szakácskés
Kezesség / Lateralitás
Jobb- és balkezes
Penge méret
21 cm
Penge anyaga
damaszkuszi acél
Markolat anyaga
olívafa
Penge hossza
210 mm
Markolat típusa
olivafa
Penge keménysége
HRC 62
Pengerétegek száma
72
Származási hely
Svédország
VTSZ szám
8 211 920 000
Élszög
15 º
Tisztítás
kézi mosogatás ajánlott
Termékdíj kód
11 291 017
Márka
Ryda Knives
Típus
szakácskés, konyhakés
Cikkszám
R-0701
Tömeg
430 g/db
Kés Ápolása

Kés tisztítása

Ezt a kést kézzel kell tisztítani! A mosogatógépek használata a markolat és a penge károsodásának veszélyével járnak. (Ez vonatkozik az otthonában lévő összes konyhakésre).

Kés élezése

Ahhoz, hogy éles maradjon a kése, használjon fenőkövet vagy fenőacélt. Tartsa az élszöget 15 fokon, és gyakran köszörülje meg néhány mozdulattal, hogy megőrizze az élességet. 
A fenőköves élezéshez segítséget itt talál >>>

Vágási felület kiválasztása

Kérjük, használjon fa vágódeszkát a penge védelmére. A kés más felületeken történő használata károsíthatja a pengét. Ezenkívül ne vágjon késével  fagyasztott élelmiszereket és csontokat. A penge megfeszítése sérülest okozhat a pengében és akár Önben is.

Markolat karbantartása

A markolat védelme érdekében javasoljuk, hogy olajjal kezelje. Használjon természetes olajat, például repceolajat. Áztasson be egy rongyot az olajjal, és masszírozza be a nyélbe. Ismételje meg ezt évente néhányszor.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!