RYDA KNIVES ST650 santoku kés, barázdált pengével (18 cm) damaszkuszi acél

Ingyenes szállítással
RYDA KNIVES ST650 santoku kés, barázdált pengével (18 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 santoku kés, barázdált pengével (18 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 santoku kés, barázdált pengével (18 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 santoku kés, barázdált pengével (18 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 santoku kés, barázdált pengével (18 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 santoku kés, barázdált pengével (18 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 santoku kés, barázdált pengével (18 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 santoku kés, barázdált pengével (18 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 santoku kés, barázdált pengével (18 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 santoku kés, barázdált pengével (18 cm) damaszkuszi acél
RYDA KNIVES ST650 santoku kés, barázdált pengével (18 cm) damaszkuszi acél
Raktáron
52 490 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Ryda Knives ST650 Santoku kés 18 cm-es damaszkuszi acél pengéje tökéletes választás a konyhai feladatokhoz. A damaszkuszi acél rétegezése rendkívüli éltartást és korrózióállóságot biztosít, miközben a japán Santoku forma sokoldalúsága lehetővé teszi a könnyed szeletelést, aprítást és darabolást. Az ergonomikus markolat kényelmes fogást nyújt, így hosszabb használat során sem fárad el a kéz. Ideális mind otthoni, mind professzionális konyhákban.


40.000,- Ft feletti rendelésnél már választhat ingyenes szállítást! (utánvét külön fizetendő)

Széria
ST650
Cikkszám
R-0702
Kategória
santoku szakácskés
EAN
07350141340019
Szállítási idő
2-5 munkanap
Szín
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A Ryda Knives ST650 Santoku kés a japán konyhakések sokoldalúságát és a modern technológia előnyeit ötvözi. Az 18 cm-es damaszkuszi acél penge tökéletes éltartással rendelkezik, amely biztosítja a penge hosszú élettartamát és kivételes vágási teljesítményét. A damaszkuszi acél egyedi mintázata nemcsak esztétikai értéket képvisel, hanem növeli a penge tartósságát is. A Santoku kés lapos pengéje és enyhén ívelt éle lehetővé teszi, hogy könnyedén szeletelj, apríts és darabolj különböző ételeket, például zöldségeket, húsokat vagy halakat.

A Santoku kés sokoldalú konyhai eszköz, amely a japán konyhakultúrából ered. Kiváló választás mindennapi konyhai feladatokhoz, hiszen a lapos pengéjével gyorsan és precízen vághatod fel az alapanyagokat. A damaszkuszi acél rendkívül éles, így a penge hosszú ideig megtartja eredeti élességét, csökkentve a gyakori élezés szükségességét.

Az ergonomikus markolat kényelmes fogást biztosít, amely hosszabb használat esetén is segít csökkenteni a kéz fáradtságát. A penge kiegyensúlyozottsága és az anyagok prémium minősége lehetővé teszi, hogy a Santoku kés a professzionális konyhák és az otthoni főzések nélkülözhetetlen eszköze legyen.

Funkciók és jellemzők:

  • 18 cm-es damaszkuszi acél penge
  • Kiemelkedő éltartás és korrózióállóság
  • Ergonomikus markolat a kényelmes és biztos fogásért
  • Kiváló szeleteléshez, aprításhoz és daraboláshoz
  • Esztétikus és funkcionális japán Santoku forma

A Ryda Knives márka a hagyományos kézművességet és a modern technológiát ötvözi, hogy olyan prémium minőségű késeket hozzon létre, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Az ST650 Santoku kés tökéletes választás mindazok számára, akik egy sokoldalú, tartós és elegáns kést keresnek a konyhai feladatok elvégzéséhez.

Adatok
Márka
Ryda-Knives
Kezesség / Lateralitás
Jobb- és balkezes
Penge méret
18 cm
Penge anyaga
damaszkuszi acél
Markolat anyaga
olívafa
Markolat típusa
olivafa
Penge keménysége
HRC 62
Pengerétegek száma
72
Származási hely
Svédország
VTSZ szám
8 211 920 000
Élszög
15 º
Gyári szám
0702
Tisztítás
kézi mosogatás ajánlott
Termékdíj kód
11 291 017
Penge hossza
18
Penge anyaga
damaszkuszi acél
Csomagolás
doboz
Nettó súly
215
Márka
Ryda Knives
Típus
szakácskés, konyhakés
Cikkszám
R-0702
Tömeg
420 g/db
Kés Ápolása

Kés tisztítása

Ezt a kést kézzel kell tisztítani! A mosogatógépek használata a markolat és a penge károsodásának veszélyével járnak. (Ez vonatkozik az otthonában lévő összes konyhakésre).

Kés élezése

Ahhoz, hogy éles maradjon a kése, használjon fenőkövet vagy fenőacélt. Tartsa az élszöget 15 fokon, és gyakran köszörülje meg néhány mozdulattal, hogy megőrizze az élességet. 
A fenőköves élezéshez segítséget itt talál >>>

Vágási felület kiválasztása

Kérjük, használjon fa vágódeszkát a penge védelmére. A kés más felületeken történő használata károsíthatja a pengét. Ezenkívül ne vágjon késével  fagyasztott élelmiszereket és csontokat. A penge megfeszítése sérülest okozhat a pengében és akár Önben is.

Markolat karbantartása

A markolat védelme érdekében javasoljuk, hogy olajjal kezelje. Használjon természetes olajat, például repceolajat. Áztasson be egy rongyot az olajjal, és masszírozza be a nyélbe. Ismételje meg ezt évente néhányszor.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!