ÚJ
RYDA KNIVES ST650 konyhai kés (13,4 CM) damaszkuszi acélpengével
Raktáron

Kis méretű, 72 rétegből kovácsolt damaszkuszi acélpengés konyhai kés 13,4 cm-es pengehosszal a Ryda-Knives ST650 szériából. Exkluzív díszdobozban szállítjuk, így különleges ajándék lehet minden főzni szerető profi és amatőr szakácsnak. Konyhai előkészítésre tökéletes.


28.000,- Ft feletti rendelésnél már választhat ingyenes szállítást! (utánvét külön fizetendő)

Cikkszám
R-0703
Gyártó
Ryda Knives
Kategória
konyhakés
Szállítási idő
2-5 munkanap
31 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Kés Ápolása

Kés tisztítása

Ezt a kést kézzel kell tisztítani! A mosogatógépek használata a markolat és a penge károsodásának veszélyével járnak. (Ez vonatkozik az otthonában lévő összes konyhakésre).

Kés élezése

Ahhoz, hogy éles maradjon a kése, használjon fenőkövet vagy fenőacélt. Tartsa az élszöget 15 fokon, és gyakran köszörülje meg néhány mozdulattal, hogy megőrizze az élességet. 
A fenőköves élezéshez segítséget itt talál >>>

Vágási felület kiválasztása

Kérjük, használjon fa vágódeszkát a penge védelmére. A kés más felületeken történő használata károsíthatja a pengét. Ezenkívül ne vágjon késével  fagyasztott élelmiszereket és csontokat. A penge megfeszítése sérülest okozhat a pengében és akár Önben is.

Markolat karbantartása

A markolat védelme érdekében javasoljuk, hogy olajjal kezelje. Használjon természetes olajat, például repceolajat. Áztasson be egy rongyot az olajjal, és masszírozza be a nyélbe. Ismételje meg ezt évente néhányszor.