Opticron Explorer WA 10x42 ED-R monokulár
Raktáron
Sokak számára a hosszú utazás, a korlátozott poggyászmennyiség, vagy épp egy eszköz igényes hobbi nem enged meg egy kompakt monkulárnál több helyfoglalást a többi csomag között. Az Ő igényeiket hivatott kielégíteni az Opticron Explorer WA 10x42 ED-R monokulár, amely különleges kombinációt nyújt minőség, teljesítmény és hordozhatóság terén. A kisebb, 8x42-es testvérénél nagyobb nagyítása révén több részletet képes megmutatni a megfigyelt objektumból.

Az Opticron Explorer WA 10x42 ED-R monokulár ideális társa mindazoknak akik egy minimális színtorzítású, kedvező ár/érték arányú ED lencsés monokulárt keresnek természetjárás vagy utazás céljából. Az először 2020-ban megjelent ED-R jelzésű optikák a korábbi modellhez képest jobb minőségű bevonatokat kaptak a még kontrasztosabb és élénk színek érdekében, ezt a trendet láthatjuk az ED-R monokulároknál is viszont.

A megújult, komplex felépítésű okulár tágas, 1000 m-en 113 m látómezőt garantál minimális széltorzítás mellett. Az optikai rendszer kitűnő fényhasznosító képességét, éles és kontrasztos leképezését garantálja, hogy minden felületen többrétegű tükröződéscsökkentő réteget találunk. A tetőél prizmák anyaga BAK4. A prizmákat fázisbevonattal, valamint az Opticron egyedi Oasis-C bevonatával is ellátták az élénkebb színek érdekében. Épp csak 1.9 méteres közelpontja révén nem csak a természet apró szépségeit, de kiállítások megközelíthetetlen érdekességeinek látványát is egészen a közelünkbe hozza.

Az Opticron Explorer WA 10x42 ED-R monokulár pupillatávolsága 15 mm, ezért a legtöbb szemüveges számára is alkalmas - csavaros szemkupakkal három fokozatban állíthatjuk be a kényelmes betekintési távolságot. A monokulár nitrogéntöltéssel ellátott, ami megakadályozza a belső részek párásodását. Az Opticron Explorer WA 10x42 ED-R egyszemes távcsövek házának anyaga könnyű alumínium ötvözet mely egyedi, ergonomikus gumiborítást kapott a kényelmes használat érdekében. Természetesen a távcső hordtáskával érkezik!

A távcső minőségét jól jelzi a 10 év garancia is, amely árkategóriájában egyedülálló a versenytársakkal szemben.

28.000,- Ft feletti rendelésnél már választhat ingyenes szállítást! (utánvét külön fizetendő)

Cikkszám
BTKR-30786
Gyártó
Opticron
Kategória
távcső (binokulár, monokulár, spektív)
69 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről