Opticron Adventurer II 12x50 binokulár
Raktáron
A legkedvezőbb árú, de tekintélyes teljesítményű tetőélprizmás távcsövet keresi? Az Opticron Adventurer II 12x50 távcső jó választás lehet, kedvező ára különösen figyelemre méltó teljesítményt takar.

Nagy, 50 mm-es átmérőjű frontlencséjének és 12x-es nagyításának köszönhetően több részlet felismerhető benne, mint a kisebb átmérővel és nagyítással rendelkező távcsövekben. Ekkora nagyításnál már előfordulhat, hogy huzamosabb megfigyelés esetén állványra szeretnénk rögzíteni a távcsövet. Természetesen ezen a távcsöven is adott a lehetőség L-adapter használatára. A világos és tiszta kép érdekében minden lencse felületen többrétegű tükröződéscsökkentő bevonatot találunk, az objektíven több rétegben is. Alacsony ára ellenére prizmáinak anyaga a közkedveltebb BAK4. Egy jó minőségű távcső nem elhanyagolható tulajdonsága a precíz élességállító gomb. Jó hírünk van: ezen a téren a termék különösen jól szerepelt tesztjeinkben.

Szemüveget hord? Nem probléma, le sem kell vennie - a távcső kimagasló pupillatávolsága lehetővé teszi a használatot anélkül is. Ha nincs szüksége rá csavaros "szemkupakkal" állíthatja be a kényelmes betekintési távolságot.

A vízhatlan, nitrogénnel töltött belső magától értetődő tulajdonság az Opticron Adventurer II 12x50 esetében. Kompakt méretének köszönhetően nem okoz problémát, hogy cserkelésre, kirándulásaira magával vigye, ebben egészen biztosak vagyunk. Széles nyakpánt és hordtáska a csomag részei.

28.000,- Ft feletti rendelésnél már választhat ingyenes szállítást! (utánvét külön fizetendő)

Cikkszám
BTKR-30744
Gyártó
Opticron
Kategória
távcső (binokulár, monokulár, spektív)
56 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről