Opticron Adventurer II 10x42 binokulár
Rendelhető
A legkedvezőbb árú kompakt, tetőélprizmás távcsövet keresi? Az Opticron Adventurer II 10x42 távcső jó választás lehet, kedvező ára különösen figyelemre méltó teljesítményt takar.

10x-os nagyításának köszönhetően több részlet felismerhető benne, mint a kisebb nagyítású távcsövekben. A világos és tiszta kép érdekében minden lencse felületen többrétegű tükröződéscsökkentő bevonatot találunk, az objektíven több rétegben is. Alacsony ára ellenére prizmáinak anyaga a közkedveltebb BAK4. Egy jó minőségű távcső nem elhanyagolható tulajdonsága a precíz élességállító gomb. Jó hírünk van: ezen a téren a termék különösen jól szerepelt tesztjeinkben.

Szemüveget hord? Nem probléma, le sem kell vennie - a távcső kimagasló pupillatávolsága lehetővé teszi a használatot anélkül is. Ha nincs szüksége rá csavaros "szemkupakkal" állíthatja be a kényelmes betekintési távolságot.

A vízhatlan, nitrogénnel töltött belső magától értetődő tulajdonság. Kompakt méretének köszönhetően nem okoz problémát, hogy kirándulásaira magával vigye, ebben egészen biztosak vagyunk. Széles nyakpánt és hordtáska a csomag részei akárcsak az okulár és objektívvédő sapkák.

28.000,- Ft feletti rendelésnél már választhat ingyenes szállítást! (utánvét külön fizetendő)

Cikkszám
BTKR-30742
Gyártó
Opticron
Kategória
távcső (binokulár, monokulár, spektív)
48 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről