Olvassa el, a KAI összefoglalóját a felhasználói problémákról és használati módokról!
KAI gyakori kérdések, felhasználói hibák. Kattintson ide >>>
A KAI Shun japán konyhakések egy különösen finom damaszkuszi acél pengével készülnek. A nyers VG10 Rozsdamentes acél fő élet magas széntartalmú SUS410 rozsdamentes acéllal kovácsolnak össze, folyamatosan hajtva és kovácsolva, amíg 32 rétegeket nem kovácsolnak össze. A Kai Shun kések ergonómikus, ovális alakú markolatot kapnak, ezzel fejezve be a designt. A Kai Shun kések - a legjobb minőségű anyagokból készülnek.
- Extra erős Damamaszkuszi acél penge, 32 rétegből áll.
- VG10 rozsdamentes acél fő él és SUS410 magas széntartalmú acél két oldalról kovácsolva.
- Ultra finom élek
- Ovális alakú himba, tökéletes elhelyezése a hüvelyk-és mutatóujjnak.
- Pakka fa markolat impregnálva fenolos hőre keményedő gyantával.