KAI Shun

A KAI Shun japán szakácskések egy különösen finom damaszkuszi acél pengével készülnek. A nyers VG10 Rozsdamentes acél fő élet magas széntartalmú SUS410 rozsdamentes acéllal kovácsolnak össze, folyamatosan hajtva és kovácsolva, amíg 32 rétegeket nem kovácsolnak össze. A Kai Shun kések ergonómikus, ovális alakú markolatot kapnak, ezzel fejezve be a designt. A Kai Shun kések - a legjobb minőségű anyagokból készülnek.

 

Kai Shun damaszk konyhakések - használata

  • mindig használjon műanyag vagy fa vágódeszkát
  • ne vágjunk üveg, fém vagy márvány felületeken.
  • ne vágjuk vele csontokat, mirelit vagy más kemény tárgyakat
  • kések élesek - kérjük, tartsa távol a gyerekektől

Minden Kai Shun Kést (kivéve a fogazott pengés késtl) kell élezni rendszeresen az optimális teljesítményért. Ideális esetben ezt meg kell tenni minden alkalommal, mielött használja a kést. 


Javasoljuk, hogy kézzel mossa a Kai Shun késeket langyos, szappanos vízzel vagy enyhe tisztítószerrel. Azt is javasoljuk, hogy szárítsa meg a kést azonnal, egy puha konyharuhával.