KAI Shun

A KAI Shun japán szakácskések egy különösen finom damaszkuszi acél pengével készülnek. A nyers VG10 Rozsdamentes acél fő élet magas széntartalmú SUS410 rozsdamentes acéllal kovácsolnak össze, folyamatosan hajtva és kovácsolva, amíg 32 rétegeket nem kovácsolnak össze. A Kai Shun kések ergonómikus, ovális alakú markolatot kapnak, ezzel fejezve be a designt. A Kai Shun kések - a legjobb minőségű anyagokból készülnek.

-9%
Raktáron
Kedvencekhez
KAI Shun damaszk pengés szakácskés 15 cm
KAI Shun damaszk pengés szakácskés 15 cm
KAI Shun damaszk pengés szakácskés 15 cm
KAI Shun damaszk pengés szakácskés 15 cm
Cikkszám
DM-0723
Gyártó
KAI
Kategória
szakácskés
64 990 Ft
71 090 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
-11%
Nincs raktáron
Kedvencekhez
KAI Shun damaszk pengés hámozókés 9 cm
KAI Shun damaszk pengés hámozókés 9 cm
KAI Shun damaszk pengés hámozókés 9 cm
KAI Shun damaszk pengés hámozókés 9 cm
Cikkszám
DM-0700
Gyártó
KAI
Kategória
japán szakácskés
36 990 Ft
41 590 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
Nincs raktáron
 

Kai Shun damaszk konyhakések - használata

  • mindig használjon műanyag vagy fa vágódeszkát
  • ne vágjunk üveg, fém vagy márvány felületeken.
  • ne vágjuk vele csontokat, mirelit vagy más kemény tárgyakat
  • kések élesek - kérjük, tartsa távol a gyerekektől

Minden Kai Shun Kést (kivéve a fogazott pengés késtl) kell élezni rendszeresen az optimális teljesítményért. Ideális esetben ezt meg kell tenni minden alkalommal, mielött használja a kést. 


Javasoljuk, hogy kézzel mossa a Kai Shun késeket langyos, szappanos vízzel vagy enyhe tisztítószerrel. Azt is javasoljuk, hogy szárítsa meg a kést azonnal, egy puha konyharuhával.