KAI Shun

A KAI Shun japán szakácskések egy különösen finom damaszkuszi acél pengével készülnek. A nyers VG10 Rozsdamentes acél fő élet magas széntartalmú SUS410 rozsdamentes acéllal kovácsolnak össze, folyamatosan hajtva és kovácsolva, amíg 32 rétegeket nem kovácsolnak össze. A Kai Shun kések ergonómikus, ovális alakú markolatot kapnak, ezzel fejezve be a designt. A Kai Shun kések - a legjobb minőségű anyagokból készülnek.

-12%
1 db azonnal, RAKTÁRON 
Kedvencekhez
Ingyenes szállítással
KAI Shun damaszk pengés nyeső kés
KAI Shun damaszk pengés nyeső kés
KAI Shun damaszk pengés nyeső kés
KAI Shun damaszk pengés nyeső kés
KAI Shun damaszk pengés nyeső kés
Cikkszám
DM-0716
Kategória
szakácskés, konyhakés
Szállítási idő
4-5 hét
43 490 Ft
49 690 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
Raktáron
Kedvencekhez
Ingyenes szállítással
KAI Shun késtartó táska
KAI Shun késtartó táska
Cikkszám
DM-0780
Kategória
szakácstáska
Szállítási idő
2-5 munkanap
58 990 Ft
Összehasonlítás
 

Kai Shun damaszk konyhakések - használata

  • mindig használjon műanyag vagy fa vágódeszkát
  • ne vágjunk üveg, fém vagy márvány felületeken.
  • ne vágjuk vele csontokat, mirelit vagy más kemény tárgyakat
  • kések élesek - kérjük, tartsa távol a gyerekektől

Minden Kai Shun Kést (kivéve a fogazott pengés késtl) kell élezni rendszeresen az optimális teljesítményért. Ideális esetben ezt meg kell tenni minden alkalommal, mielött használja a kést. 


Javasoljuk, hogy kézzel mossa a Kai Shun késeket langyos, szappanos vízzel vagy enyhe tisztítószerrel. Azt is javasoljuk, hogy szárítsa meg a kést azonnal, egy puha konyharuhával.