Figyelem! Ez a kés csak a formájában hasonlít egy bárdra. Vágásra alkalmas, de nem bárd szerű darabolásra!
Olvassa el, a KAI összefoglalóját a felhasználói problémákról és használati módokról!
KAI gyakori kérdések, felhasználói hibák. Kattintson ide >>>
A KAI Shun japán konyhakések egy különösen finom damaszkuszi acél pengével készülnek. A nyers VG10 Rozsdamentes acél fő élet magas széntartalmú SUS410 rozsdamentes acéllal kovácsolnak össze, folyamatosan hajtva és kovácsolva, amíg 32 rétegeket nem kovácsolnak össze. A Kai Shun kések ergonómikus, ovális alakú markolatot kapnak, ezzel fejezve be a designt. A Kai Shun kések - a legjobb minőségű anyagokból készülnek.
Extra erős Damamaszkuszi acél penge, 32 rétegből áll.
VG10 rozsdamentes acél fő él és SUS410 magas széntartalmú acél két oldalról kovácsolva.
Ultra finom élek
Ovális alakú himba, tökéletes elhelyezése a hüvelyk-és mutatóujjnak.
Pakka fa markolat impregnálva fenolos hőre keményedő gyantával.
VIDEO