Vadászkés

A vadászkés, nélkülözhetetlen társ a vadászat során. Az egyes vadászkés típusokat általában a kés specifikus alkalmazási területei határozzák meg. Legyet praktikus és könnyű, könnyen tisztítható. Viszont sokszor egy vadászkés szimbólum is. Fontos a penge és a markolat minősége és akár a késtok kialakítása is. Válasszon az alapján vadászkést, hogy milyen vad feldolgozását, darabolását akarja vele végezni. Több funkciós vagy több késből álló vadászkés készet választása is jó megoldás.

Válasszon márkás, minőségi vadászkéseink közül.

-30%
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Böker Plus Nessmi Pro outdoor kés
Böker Plus Nessmi Pro outdoor kés
Böker Plus Nessmi Pro outdoor kés
Böker Plus Nessmi Pro outdoor kés
Gyártó
Böker Plus
Cikkszám
02BO018
Kategória
outdoor kés
19 990 Ft
28 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
Nincs raktáron

A vadászkés egy olyan kéziszerszám, amelynek feladata az állatok feldolgozása és az élelem előkészítése a vadászat után. A vadászkések kialakítása különböző lehet, de általában a kétélű kés formáját követik. Az egyik oldal élesebb, a másik oldal pedig kicsit vastagabb, hogy megbirkózzon a csontokkal vagy a kemény szövetekkel. Ezt manapság már több késsel oldhák meg, a vadtól és a feladattól függően.

A vadászkések anyaga lehet rozsdamentes acél, vagy szánacél készülhetnek. A markolat anyaga általában fa, műanyag vagy bőr vagy gumi. A legfontosabb szempont azonban az ergonómia és az illeszkedés a kézbe, hogy a vágás szabályos legyen és könnyen lehessen kezelni.