Ajándék

Ha kicsúszott a karácsonyi vásárlásból, akkor még nem késő meglepetést okozni egy vásárlási utalvánnyal sem!
Nagy előnye. hogy az ajándékozott azt választhatja ki amit ő szeretne. Az őröm megmarad és a választás örömét is megadjuk neki!
Nem kell mást tennie, csak kiválasztania a megfelelő címletű utalványt és a megrendelésnél a PayPal rendszerén keresztül kifizetnie, vagy a rendelés azonosítót feltüntetve banki átutaláson keresztül átutalnia az összeget.
Ha szeretné, akkor a megjegyzés rovatban adja meg az ajándékozott nevét (ha személyhez akarja kötni, akkor az ő e-mail címét).
A pénzügyi teljesítést követően egy e-mailben elküldjük Önnek a kesvadasz.hu weboldal fejlécével ellátva, kinyomtatható formában az utalványt.
Az utalványon szerepelni fog egy egyedi kód, amit a vásárlás során a fizetésnél a kuponkód rovatba beírva érvényesítheti a vásárlási utalvány értékét.
Az ajándék utalvány nem váltható készpénzre. Lejárata szerepel az Ajándék utalványon. Az ajándék utalvány nem váltható vissza, lejáratát követően pénz vissztérítésre nem jogosult.
Az utalvány átruházható, de a beváltást követően, a teljesítést megelőzően értesítjük a felhasználásáról a vásárlót.
Ha az ajándék utalványon szereplő összegnél kevesebb értékben vásárolnak, akkor a különbözet nem jár vissza a vásárlónak.
Az utalvány a www.kesvadasz.hu weboldalon történő online vásárlások során használható fel, bármely a webáruházban található termékre, a vásárlástól számított egy éven belül. 

Ha a megrendelt termék nincs raktáron és nem várja meg az érkezését a vásárló, akkor az ajándék utalvány más termék vásárlására újra felhasználható a www.kesvadasz.hu oldalon.
Kérjük, válasszon az alábbi ajándékkártya típusok közül! Egyszerre több típust is a kosárba tehet.
A címletek és darabszámok választása után kattintson a "Vásárlás" gombra.