Ágvágó

Az ágvágó az egyik legfontosabb kerti szerszám, amelyet a növények megmunkálásához és ápolásához használnak. Az ágvágók számos típusból állnak, és kiválasztásuk alapvetően az anyagok és a vágástípusok alapján történik.
A Késvadász kifejezetten a kézi ágvágókat forgalmazza, amelyek könnyűek és tartósak. Ezek az ágvágók a konkrét vágási igényeknek megfelelő kialakításokkal rendelkeznek, így az ágvágó pengéi igen élesek. A kézi ágvágó használója könnyedén ellenőrizheti a vágási erőt, így biztos lehet abban, hogy az ágat pontosan a megfelelő ponton vágná le.
Az erőátvitelt fogaskerekekkel segítik a jó minőségű ágvágók. Ezek között lehet műanyag és fém fogaskerekes is. Az utóbbi a gyakori használatra javasolt.

-20%
Raktáron
Kedvencekhez
Gyártó
Fiskars
Cikkszám
1020188
Kategória
ágvágó
33 590 Ft
41 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás

Az ágvágók kiválasztásánál fontos figyelembe venni az ergonomikus kialakítást, az élességet, a vágási képességet és a kényelmet bármilyen munkatípussal, amelyet a kertben végzünk. Az ágvágók általában apróbb karbantartást igényelnek, mint a csiszolás, az egyszerű karbantartás pedig hosszabb élettartamot biztosít az ágvágóknak. Az ágvágó egy nagyon hasznos eszköz, amellyel lehetővé teszi, hogy a kertvágás és ápolás könnyebben és hatékonyabban végezhető legyen.