KASUMI damaszk japán csontozókés

Ingyenes szállítással
KASUMI damaszk japán csontozókés
KASUMI damaszk japán csontozókés
KASUMI damaszk japán csontozókés
KASUMI damaszk japán csontozókés
KASUMI damaszk japán csontozókés
KASUMI damaszk japán csontozókés
KASUMI damaszk japán csontozókés
KASUMI damaszk japán csontozókés
KASUMI damaszk japán csontozókés
Rendelhető
Összehasonlítás
Kedvencekhez

SUMIKAMA Kasumi damaszk japán csontozókés 16 cm-es pengével, konyhai előkészítésekhez, csontozáshoz. A KASUMI kések fő vágóéle VG-10 magas széntartalmú rozsdamentes acélból készül, amelyet kifejezetten késekhez fejlesztettek ki. 


40.000,- Ft feletti rendelésnél már választhat ingyenes szállítást! (utánvét külön fizetendő)

Cikkszám
84016
Kategória
szakácskés, konyhakés
Szállítási idő
nincs raktáron
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A pengék Rockwell 59-60 fokig edzettek, ezért élesebb a vágóél hosszabb ideig, mint bármely más késnél. A fő vágóélet mindkét oldalán finom damaszkus rozsdamentes acél veszi körül 16-16 rétegben kovácsolva. A kések mindkét oldalán látható KASUMI mintázat a finom rozsdamentes acél többrétegű többszöri hajtogatása és kovácsolása eredménye. 

Mindegyik kést gondosan készítik a gyártási folyamat minden szakaszában szakképzett kézműves kézműves szakemberek. A KASUMI mintázat szépsége és az erős, fekete laminált fa markolat teszik ezeket a késeket kecsessé, mégis erőssé és bármilyen főzési stílushoz magas színvonalon alkalmasak.

Adatok
Márka
Kasumi
Kezesség / Lateralitás
Jobb- és balkezes
Penge méret
16 cm
Penge anyaga
33 rétegű damaszk penge, VG-10 maggal
Markolat anyaga
fekete lamiált fa
Nyél színe
Teljes hossza
280
Penge keménysége
59-60
Származási hely
Japán
Élszög
15 º
Tisztítás
Kézzel tisztítható vízben. Mosás után szárazra kell törölni.
Márka
Kasumi
Típus
szakácskés, konyhakés
Cikkszám
84016
Tömeg
110 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!