SUMIKAMA Kasumi HM japán előkészítőkés 14 cm

SUMIKAMA Kasumi HM japán előkészítőkés 14 cm

SUMIKAMA Kasumi HM japán előkészítőkés 14 cm

Összehasonlítás
Kedvencekhez

SUMIKAMA Kasumi HM japán előkészítőkés, csontozókés 14 cm-es pengével, konyhai előkészítésekhez, húsok csontozásához ajánlott. Igazi minőségi japán konyhakés!

A KASUMI HM kések fő vágóéle VG-10 magas széntartalmú rozsdamentes acélból készül, amelyet kifejezetten késekhez fejlesztettek ki. 

Márka
Sumikama
Kategória
konyhakés
Szállítási idő
hamarosan!!!
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Ahogy a többi SUMIKAMA kés, ez a kés is a japán Seki városában készül, ami a tradicionális és mesteri késgyártás fellegvára.
A SUMIKAMA Kasumi H.M. Hammered sorozat különlegessége a pengetükör felső részén látható kalapácsnyomok, amit tükörsimára fényesítenek, ezzel is elősegítve a tapadásmentes vágás élményét.
A penge középső rétege VG-10 acélból készül amely rendkívül korrózióálló, és 60 ± 1 HRC keménységének köszönhetően nagyon kopásálló, így rendeltetésszerű használat mellett sokáig éles marad.

A nyél szintetikus műanyag.

Adatok
Kezesség / Lateralitás
Jobb- és balkezes
Penge anyaga
VG-10 rozsdamentes acél
Markolat anyaga
szintetikus műanyag
Nyél színe
Származási hely
Japán
Teljes hossza
255
Penge hossza
140 mm
Penge keménysége
59-60
Élszög
15 º
Tisztítás
Kézzel tisztítható vízben. Mosás után szárazra kell törölni.
Márka
Sumikama
Típus
szakácskés, konyhakés
Cikkszám
72014
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!