Mcusta Zanmai Revolution Gyuto szakácskés, 21 cm penge, vörös pakkafa

Mcusta Zanmai Revolution Gyuto szakácskés, 21 cm penge, vörös pakkafa
Mcusta Zanmai Revolution Gyuto szakácskés, 21 cm penge, vörös pakkafa
Mcusta Zanmai Revolution Gyuto szakácskés, 21 cm penge, vörös pakkafa
Mcusta Zanmai Revolution Gyuto szakácskés, 21 cm penge, vörös pakkafa
Mcusta Zanmai Revolution Gyuto szakácskés, 21 cm penge, vörös pakkafa
Mcusta Zanmai Revolution Gyuto szakácskés, 21 cm penge, vörös pakkafa
Mcusta Zanmai Revolution Gyuto szakácskés, 21 cm penge, vörös pakkafa
Mcusta Zanmai Revolution Gyuto szakácskés, 21 cm penge, vörös pakkafa
Mcusta Zanmai Revolution Gyuto szakácskés, 21 cm penge, vörös pakkafa
Raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez

MCUSTA Zanmai Revolution Gyuto szakácskés 21 cm-es pengével, vörös pakkafa markolattal.

 

Az MCUSTA ZANMAI Revolution sorozat pengéi japán super gold rozsdamentes acélból készülnek.
A penge anyag 3 rétegű SPG2 acél, egy porított rozsdamentes acél, mely jól ismert a kiváló kopásállóságáról. A keménység szintje 61 ± 1 HRC, ami kiváló vágóélet biztosít.
Markolata csiszolt vörös pakkafa, közepén szegecselt díszítéssel. A markolatot 10 oldalú csiszolása teszi különlegessé és ergonomikussá, így nagyon kényelmesen illeszkedik a tenyérhez.

 

Ezt a különleges MCUSTA ZANMAI Revolution Gyuto 21 cm acélpengés japán szakácskést kézzel készítették és állították össze, hogy az ön konyhájának méltó dísze és hasznos eszköze legyen a konyhai előkészítések során.

Ajánlott felhasználása: a konyha mindenes, általános késeként használható zöldségek, húsok, gyümölcsök darabolására, vágására.


40.000,- Ft feletti rendelésnél már választhat ingyenes szállítást! (utánvét külön fizetendő)

Széria
Revolution
Cikkszám
ZRR-1205G
Kategória
japán szakácskés
Szállítási idő
2-5 munkanap
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Márka
Mcusta Zanmai
Kezesség / Lateralitás
Jobb- és balkezes
Penge méret
21 cm
Penge anyaga
SG2 rozsdamentes acél
Markolat anyaga
vörös pakkafa
Teljes hossza
370
Penge keménysége
61-62
Származási hely
Japán
Élszög
15 º
Tisztítás
Kézzel tisztítható vízben. Mosás után szárazra kell törölni.
Márka
Mcusta Zanmai
Típus
szakácskés, konyhakés
Cikkszám
ZRR-1205G
Tömeg
176 g/db
Karbantartás

A rozsdamentes acél konyhai kések kevésbé igényesek a gondozásuk során. Krómot és egyéb elemeket tartalmaznak, amelyek jobban ellenállnak a külső környezetnek, mint a rozsdamentes (szénacélból) készült kések. Nem szabad azonban teljesen elhanyagolni őket. Használat után el kell mosni, és lehetőleg  szárazra kell törölni őket.  Ha a késeket késtartó blokkban tartjuk, a legjobb, ha szárazon tesszük oda. Ha huzamosabb ideig használat nélkül hagyjuk a kést, nem árt megkenni némi étolajjal (csak kerüljük azokat, amelyek gyorsan avasodnak, pl. lenmagolaj). Annak ellenére, hogy az acél rozsdamentes acélnak minősül, kedvezőtlen körülmények között patinássá válhat, ha nem vigyázunk a késre.

Teljesen elfogadhatatlan  a kések mosogatógépben történő mosása. A mosogatógépekben használt nagyon durva vegyszerek a penge elszíneződését okozhatják, tartósan károsíthatják a markolatot vagy azok bevonatát, a magas hőmérséklet pedig a vágóél megedzését (keményedését) okozhatja. Ugyanebből az okból kifolyólag ne használjunk kést a zöldségek vagy a húsok keménységének ellenőrzésére a forrásban lévő húslevesben. 

Ne vágjunk velük fagyott húst, gyümölcsöt vagy zöldséget. A csontos húsokat csak speciális, rugalmas késsel csontozzuk ki. Csontot ne vágjunk kettő velük.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!