A damaszkuszi acélpengés késekre jellemző, hogy az összekovácsolt acél rétegei egyedi mintázatot adnak, így minden kézzel kovácsolt japán damaszkuszi penge egyedi is.
Profi szakácsok és igényes főzni szerető emberek egyaránt kedvelik ezt a kiváló japán szakácskést.
A csíkos fekete micartafa markolatot szegecsekkel van rögzítve a markolatra és különleges anyagokkal imregnálják, hogy tartós maradjon. A konyhakés markolata jól illeszkedik a kétzbe és könnyű vele a vágás.
Ezt a különleges Mcusta Zanmai Classic Pro Zebra Petty 15 cm damaszkuszi acélpengés japán zöldségkés, szakácskést kézzel készítették és állították össze, hogy az ön konyhájának méltó dísze és hasznos eszköze legyen a konyhai előkészítések során.
Ajánlott felhasználása: húsok zöldségek szeletelésére a legalkalmasabb, konyhai előkészítő vágások és darabolások.