KASUMI japán damaszk szeletelőkés 20 cm

KASUMI japán damaszk szeletelőkés 20 cm

KASUMI japán damaszk szeletelőkés 20 cm

Összehasonlítás
Kedvencekhez

SUMIKAMA Kasumi damaszk japán szeletelőkés 20 cm-es pengével, kiváló választás sülthúsok, sonkák szeletelésére. Rendkívüli élének köszönhetően hajszálvékony szeleteket vághatunk. A KASUMI kések fő vágóéle VG-10 magas széntartalmú rozsdamentes acélból készül, amelyet kifejezetten késekhez fejlesztettek ki. 

Márka
Sumikama
Kategória
japán szakácskés
Szállítási idő
hamarosan!!!
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A pengék Rockwell 59-60 fokig edzettek, ezért élesebb a vágóél hosszabb ideig, mint bármely más késnél. A fő vágóélet mindkét oldalán finom damaszkus rozsdamentes acél veszi körül 16-16 rétegben kovácsolva. A kések mindkét oldalán látható KASUMI mintázat a finom rozsdamentes acél többrétegű többszöri hajtogatása és kovácsolása eredménye. 

Mindegyik kést gondosan készítik a gyártási folyamat minden szakaszában szakképzett kézműves kézműves szakemberek. A KASUMI mintázat szépsége és az erős, fekete laminált fa markolat teszik ezeket a késeket kecsessé, mégis erőssé és bármilyen főzési stílushoz magas színvonalon alkalmasak.

Adatok
Kezesség / Lateralitás
Jobb- és balkezes
Penge anyaga
33 rétegű damaszk penge, VG-10 maggal
Markolat anyaga
fekete lamiált fa
Nyél színe
Származási hely
Japán
Teljes hossza
340
Penge hossza
200 mm
Penge keménysége
59-60
Élszög
15 º
Tisztítás
Kézzel tisztítható vízben. Mosás után szárazra kell törölni.
Márka
Sumikama
Típus
szakácskés, konyhakés
Cikkszám
84020
Tömeg
180 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!