KASUMI japán damaszk Sashimi szeletelőkés 27 cm

KASUMI japán damaszk Sashimi szeletelőkés 27 cm

KASUMI japán damaszk Sashimi szeletelőkés 27 cm

Összehasonlítás
Kedvencekhez

SUMIKAMA Kasumi damaszk japán Sashimi szeletelőkés 27 cm-es pengével. A Sashimi késeket hagyományosan halak sushihoz való előkészítése során használják, leheletvékony szeletek vágásához, de a modern séfkultúrában már húsok, sülthúsok vékony szeletelését is ezzel végzik. Tradicionálisan csak az egyik oldalán van élezve.

Igazi minőségi japán konyhakés!

A KASUMI kések fő vágóéle VG-10 magas széntartalmú rozsdamentes acélból készül, amelyet kifejezetten késekhez fejlesztettek ki. 

Márka
Sumikama
Kategória
japán szakácskés
Szállítási idő
hamarosan!!!
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A pengék Rockwell 59-60 fokig edzettek, ezért élesebb a vágóél hosszabb ideig, mint bármely más késnél. A fő vágóélet mindkét oldalán finom damaszkus rozsdamentes acél veszi körül 16-16 rétegben kovácsolva. A kések mindkét oldalán látható KASUMI mintázat a finom rozsdamentes acél többrétegű többszöri hajtogatása és kovácsolása eredménye. 

Mindegyik kést gondosan készítik a gyártási folyamat minden szakaszában szakképzett kézműves kézműves szakemberek. A KASUMI mintázat szépsége és az erős, fekete laminált fa markolat teszik ezeket a késeket kecsessé, mégis erőssé és bármilyen főzési stílushoz magas színvonalon alkalmasak.

Adatok
Kezesség / Lateralitás
Jobb- és balkezes
Penge anyaga
33 rétegű damaszk penge, VG-10 maggal
Markolat anyaga
fekete lamiált fa
Nyél színe
Származási hely
Japán
Teljes hossza
405
Penge hossza
270 mm
Penge keménysége
59-60
Élszög
15 º
Tisztítás
Kézzel tisztítható vízben. Mosás után szárazra kell törölni.
Márka
Sumikama
Típus
szakácskés, konyhakés
Cikkszám
85027
Tömeg
265 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!