KASUMI japán damaszk Sashimi szeletelőkés 21 cm
Raktáron

SUMIKAMA Kasumi damaszk japán Sashimi szeletelőkés 21 cm-es pengével. A Sashimi késeket hagyományosan halak sushihoz való előkészítése során használják, leheletvékony szeletek vágásához, de a modern séfkultúrában már húsok, sülthúsok vékony szeletelését is ezzel végzik. Tradicionálisan csak az egyik oldalán van élezve.

Igazi minőségi japán konyhakés!

A KASUMI kések fő vágóéle VG-10 magas széntartalmú rozsdamentes acélból készül, amelyet kifejezetten késekhez fejlesztettek ki. 


28.000,- Ft feletti rendelésnél már választhat ingyenes szállítást! (utánvét külön fizetendő)

Cikkszám
85021
Gyártó
Kasumi
Kategória
japán szakácskés
Szállítási idő
2-5 munkanap
118 350 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről