Fiskars Metszőollók

A Fiskars metszőollók több különböző típusát kínálja a kerttulajdonosoknak és a szakembereknek egyaránt, akik hatékonyan és megbízhatóan szeretnének dolgozni a kertben. Az alapvető különbség a Fiskars termékek és más metszőollók között az, hogy a termék magas minőségű anyagokból készül, és a technológiájuk úttörőnek számít.

A Fiskars Metszőollók - vagy ahogy a cég hivatalosan nevezi, a Fiskars Power-Lever® Pruners - kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek a biztonságos és hatékony munkát tesznek lehetővé. Az olló élesebb és tartósabb, mint a hagyományos metszőollók, és a különleges ergonomikus markolatának köszönhetően könnyű a használata. Ennek köszönhetően az ollót egész nap használó szakemberek is használhatják, anélkül, hogy károsítaná kezüket vagy csuklójukat.

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A Fiskars metszőollók tisztítása és karbantartása is könnyű, mivel számtalan alkatrész könnyen szétcsavarható, és kényelmesen tisztítható. Az ollóhoz tartozó kiegészítők közé tartozik az olló élettartamát meghosszabbító olaj, az ollóélező kövek és a rugalmas gumihüvely, amely megakadályozza a penge rozsdásodását és karcolódását.

Az ollók és a metszőollók jellegzetességei közé tartozik a felismerhető narancs színű markolat, amely nemcsak optikai szempontból könnyen megkülönbözteti a terméket, hanem védi az ollót is az elvesztéstől.