FISKARS Easy Action szövetvágó olló (26 cm)

FISKARS Easy Action szövetvágó olló (26 cm)
FISKARS Easy Action szövetvágó olló (26 cm)
FISKARS Easy Action szövetvágó olló (26 cm)
FISKARS Easy Action szövetvágó olló (26 cm)
FISKARS Easy Action szövetvágó olló (26 cm)
FISKARS Easy Action szövetvágó olló (26 cm)
FISKARS Easy Action szövetvágó olló (26 cm)
Raktáron
11 290 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Fiskars Easy Action szövetvágó olló, 26 cm – professzionális vágás könnyedén! Az Easy Action™ rugós mechanizmus automatikusan kinyitja a pengéket, így csökkenti a kéz terhelését, és lehetővé teszi a gyors, precíz vágást vastagabb anyagokon is. A rozsdamentes acél pengék tiszta és pontos vágást biztosítanak, míg az ergonomikus, csúszásmentes markolat kényelmes használatot nyújt. Válaszd a Fiskars szövetvágó ollót, ha kényelmes és hatékony eszközre van szükséged szövetek és vastag anyagok vágásához!


40.000,- Ft feletti rendelésnél már választhat ingyenes szállítást! (utánvét külön fizetendő)

Széria
Easy Action
Cikkszám
1070070
EAN
6424002018094
Szállítási idő
2-5 munkanap
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A Fiskars Easy Action szövetvágó olló, 26 cm tökéletes választás mind a hobbi varrók, mind a professzionális szabók számára, akik gyakran dolgoznak vastagabb szövetekkel és anyagokkal. Az olló különlegessége az Easy Action™ rugós mechanizmus, amely automatikusan kinyitja a pengéket, csökkentve a kezed terhelését és fáradását, különösen hosszabb használat során. Ez az innovatív megoldás jelentősen megkönnyíti a munkát, hiszen kevesebb energiára van szükség a vágáshoz, így gyorsabbá és hatékonyabbá válik a folyamat.

A rozsdamentes acél pengék rendkívül élesek, és hosszú élettartammal rendelkeznek, így biztosítva, hogy minden vágás tiszta és precíz legyen. Legyen szó vastag szövetekről, több rétegű anyagokról, vagy egyéb nehezebben vágható anyagokról, az olló könnyedén átvág rajtuk anélkül, hogy megerőltetnéd a kezed. Az olló 26 cm-es mérete tökéletes a nagyobb anyagok gyors és pontos vágásához, ami időt takarít meg, különösen nagyobb szabászati projektek esetében.

Az ergonomikus, csúszásmentes markolat kényelmes fogást biztosít, így az olló használata stabil és biztonságos. A markolat kialakítása révén az olló tökéletesen illeszkedik a kezedbe, csökkentve a kézfáradtságot, ami különösen fontos a hosszabb munkafolyamatok során. A stabil fogás lehetővé teszi a pontos vágást, miközben megakadályozza a baleseteket.

Funkciók:

  • Easy Action™ rugós mechanizmus – automatikus penge nyitás, amely csökkenti a kéz terhelését és gyorsabbá teszi a vágást.
  • Rozsdamentes acél pengék – éles és tartós, garantálja a tiszta és precíz vágást vastag anyagokon is.
  • Ergonomikus, csúszásmentes markolat – kényelmes és stabil fogást biztosít, hosszabb használat esetén is kényelmes.
  • 26 cm-es hosszúság – ideális méret a nagyobb anyagok gyors és hatékony vágásához.
  • Tökéletes vastagabb anyagokhoz – kiváló szövetek, több rétegű anyagok és más nehezebben vágható anyagok kezeléséhez.

A Fiskars Easy Action szövetvágó olló egy nélkülözhetetlen eszköz mindenki számára, aki sok időt tölt szövetekkel és vastagabb anyagokkal való munkával. Az Easy Action mechanizmusnak köszönhetően csökken a kézfáradtság, így sokkal kényelmesebb lesz a munka, és gyorsabban haladhatsz a projekttel. Az ergonomikus kialakítás és a precíziós pengék biztosítják, hogy minden vágás pontos legyen, függetlenül az anyag típusától vagy vastagságától.

Válaszd a Fiskars Easy Action szövetvágó ollót, ha egy megbízható, tartós és könnyen használható eszközt szeretnél, amely segít minden vágási feladat gyors és pontos elvégzésében!

Adatok
Márka
Fiskars
Származási hely
Kína
Csomagolás
bliszter
Cikkszám
1070070
Tömeg
161 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!