Kategóriák

SAMURA Damascus 67


 Samura Damascus 67 konyhai kések 2017. újdonsága volt. A japán minimalizmust elsősorban a stílus jellemzi, nevezetesen a külső stílust, amely a Damascus 67 új konyhai kés sorozatában szerepet játszik.

Mintás damaszkusz acélkések vásárlásával ebből a késkészlet kényelmes, éles és gyönyörű konyhai késeket kap egy egyedi csomagolásban, amelynek alján csiszolópapír található. Ez a sorozat tükrözi az ókori damaszkuszi acélgyártás minden hagyományát, amelyet az élvonalbeli technológiák legújabb eredményei egészítenek ki - egy igazán egyedi és kortárs szimbiózis!

 


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A kifejezetten szép mintázatú többrétegű pengének magas minõségû VG-10 kés acélja van, amely magában foglalja többek között kobaltot, azaz olyan ötvözõ adalékanyagot, amely ritkán található a késekben. Ennek az adalékanyagnak köszönhetően a pengék keménysége 61 HRC, amely lehetővé teszi számukra, hogy hosszú ideig megőrizzék gyári élességüket. Ez a keménység azonban semmiképpen nem veszélyezteti az anyag szilárdságát: ezen előnyök mellett ezek a kések nagyon ellenállnak a mechanikai hatásoknak és a feszültségeknek is. Ezenkívül a 66 lágyabb acélréteg további magvédelmet biztosít a pengének még erősebb tulajdonságai révén.

 Az ergonómikus, ovális fogantyúval, amely tökéletesen kiegyensúlyozott a pengével, ez a kés tökéletesen illeszkedik a kezébe, hogy biztosan biztos legyen a vágás és a vágási folyamat teljes irányítása. Ezenkívül a damaszkusz konyhai kések sokkal könnyebbek, mint a többi anyagból készült társaik, és sokáig manipulálhatók anélkül, hogy megfáradnának és ennyi erőfeszítést igényelnének.

 Nem kevésbé egyedülálló a Samura Damascus 67 késcsomag, amelynek alján 320 szemcseméretű csiszolópapír található. Mostantól közvetlenül a csomagolásával élesítheti kissé tompa kését, így nincs szükség külön csiszolórúd vagy kövérkő vásárlására. Csak 5 perc és voila! A kés újra éles és készen áll a használatra. Csiszolócsomagját akár 4-szer is felhasználhatja. Tekintettel a Samura kések magas szintű ipari és finom csiszolására, ennek többnek kell lennie!

 

Röviden összegezzük a Samura Damaszkusz 67 előnyeit:

  1. Damaszkusz korrózióálló kés acél, 67 réteg, kettős edzés, 61 HRC;
  2. Japán kés alak, modern minimalizmus;
  3. Fogantyú stabilizált fából;
  4. Fejezze be az off-köszörülést egy 5000 # szemcseméretű köszörűkoronggal;
  5. A gerinc és a penge közötti egyenletes megkönnyebbülések;
  6. Kések klasszikus európai szimmetrikus kettős, szögletes őrlése;
  7. Csomag csiszolópapírral - a megbízható és gyors hegyező asszisztens.

 

Főzz örömmel! És a   vadonatúj Samura Damascus 67 kollekcióból származó Damaszkusz konyhai kés minden bizonnyal nélkülözhetetlen és minden idők kedvenc eszköze lesz egy profi szakács vagy háziasszony kezében.


Webáruház készítés