SAMURA Damascus 67

 Samura Damascus 67 konyhai kések 2017. újdonsága volt. A japán minimalizmust elsősorban a stílus jellemzi, nevezetesen a külső stílust, amely a Damascus 67 új konyhai kés sorozatában szerepet játszik.

Mintás damaszkusz acélkések vásárlásával ebből a késkészlet kényelmes, éles és gyönyörű konyhai késeket kap egy egyedi csomagolásban, amelynek alján csiszolópapír található. Ez a sorozat tükrözi az ókori damaszkuszi acélgyártás minden hagyományát, amelyet az élvonalbeli technológiák legújabb eredményei egészítenek ki - egy igazán egyedi és kortárs szimbiózis!

 

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A kifejezetten szép mintázatú többrétegű pengének magas minõségû VG-10 kés acélja van, amely magában foglalja többek között kobaltot, azaz olyan ötvözõ adalékanyagot, amely ritkán található a késekben. Ennek az adalékanyagnak köszönhetően a pengék keménysége 61 HRC, amely lehetővé teszi számukra, hogy hosszú ideig megőrizzék gyári élességüket. Ez a keménység azonban semmiképpen nem veszélyezteti az anyag szilárdságát: ezen előnyök mellett ezek a kések nagyon ellenállnak a mechanikai hatásoknak és a feszültségeknek is. Ezenkívül a 66 lágyabb acélréteg további magvédelmet biztosít a pengének még erősebb tulajdonságai révén.

 Az ergonómikus, ovális fogantyúval, amely tökéletesen kiegyensúlyozott a pengével, ez a kés tökéletesen illeszkedik a kezébe, hogy biztosan biztos legyen a vágás és a vágási folyamat teljes irányítása. Ezenkívül a damaszkusz konyhai kések sokkal könnyebbek, mint a többi anyagból készült társaik, és sokáig manipulálhatók anélkül, hogy megfáradnának és ennyi erőfeszítést igényelnének.

 Nem kevésbé egyedülálló a Samura Damascus 67 késcsomag, amelynek alján 320 szemcseméretű csiszolópapír található. Mostantól közvetlenül a csomagolásával élesítheti kissé tompa kését, így nincs szükség külön csiszolórúd vagy kövérkő vásárlására. Csak 5 perc és voila! A kés újra éles és készen áll a használatra. Csiszolócsomagját akár 4-szer is felhasználhatja. Tekintettel a Samura kések magas szintű ipari és finom csiszolására, ennek többnek kell lennie!

 

Röviden összegezzük a Samura Damaszkusz 67 előnyeit:

  1. Damaszkusz korrózióálló kés acél, 67 réteg, kettős edzés, 61 HRC;
  2. Japán kés alak, modern minimalizmus;
  3. Fogantyú stabilizált fából;
  4. Fejezze be az off-köszörülést egy 5000 # szemcseméretű köszörűkoronggal;
  5. A gerinc és a penge közötti egyenletes megkönnyebbülések;
  6. Kések klasszikus európai szimmetrikus kettős, szögletes őrlése;
  7. Csomag csiszolópapírral - a megbízható és gyors hegyező asszisztens.

 

Főzz örömmel! És a   vadonatúj Samura Damascus 67 kollekcióból származó Damaszkusz konyhai kés minden bizonnyal nélkülözhetetlen és minden idők kedvenc eszköze lesz egy profi szakács vagy háziasszony kezében.