Opticron Oregon 4 PC Oasis 10x50 binokulár
Raktáron
Természetfigyelésre keres olyan távcsövet, amely a hordozhatóság és a teljesítmény arany középútját képviseli? Az Opticron Oregon 4 PC Oasis 10x50-es távcsövét Önnek találták ki! Ha nem hiszi, győződjön meg minderről saját szemével.

A közepes méretű távcső 50 mm-es objektívje éles képet rajzol és objektívje több fényt gyűjt össze, mint a kisebb, 42 mm-es modellek. A világos és kontrasztos kép érdekében távcső optikáját alkotó lencsék mindegyike FMC bevonattal rendelkezik azaz minden üveg-levegő felületen található többszörös tükröződés-gátló bevonat, valamint az Opticron saját különleges fejlesztésű Oasis-C+ bevonattal rendelkezik a távcső prizmarendszere, ezáltal még tisztább, világosabb a látott kép.

Hordtáska, valamint a lencsevédő sapkák az alapcsomag részei.

Ugye Ön sem szeretné ha nedves, esős időben bepárásodna a belseje? Ettől nem kell tartania, nitrogéntöltésének köszönhetően zord időben is száraz marad. Külső gumiborítása és masszív, fémből készült háza fokozottan ellenállóvá teszi a koccanásokkal szemben, nem véletlenül vállal rá a gyártó 5 év garanciát.

28.000,- Ft feletti rendelésnél már választhat ingyenes szállítást! (utánvét külön fizetendő)

Cikkszám
BTKR-30768
76 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről