Opticron Explorer WA 8x32 ED-R binokulár
Rendelhető
Az Opticron Explorer WA 8x32 ED-R binokulár árkategóriájában kiváló kombinációt nyújt minőség, teljesítmény és ergonómia terén egyaránt. Ideális társa mindazoknak akik egy minimális színtorzítású, kedvező ár/érték arányú ED lencsés binokulárt keresnek természetjárás vagy utazás céljából. A 2020-ban megjelent ED-R jelzésű változat a korábbi modellhez képest jobb minőségű bevonatokat kapott a még kontrasztosabb és élénk színek érdekében.

A megújult, komplex felépítésű okulár tágas, 1000 m-en 136 m látómezőt garantál minimális széltorzítás mellett. Az optikai rendszer kitűnő fényhasznosító képességét, éles és kontrasztos leképezését garantálja, hogy minden felületen többrétegű tükröződéscsökkentő réteget találunk. A tetőél prizmák anyaga BAK4. A prizmákat fázisbevonattal, valamint az Opticron egyedi Oasis-C bevonatával is ellátották az élénkebb színek érdekében.

Az Opticron Explorer WA 8x32 ED-R pupillatávolsága 18 mm, ezért szemüvegesek számára is alkalmas - csavaros szemkupakkal állíthatjuk be a kényelmes betekintési távolságot. A binokulár nitrogéntöltéssel ellátott, ami megakadályozza a belső részek párásodását.

Az Opticron Explorer WA 8x32 ED-R távcsövek házának anyaga könnyű alumínium ötvözet mely egyedi, ergonómikus gumiborítást kapott a kényelmes használat érdekében. A távcső minőségét jól jelzi a 10 év garancia is, amely árkategóriájában egyedülálló a versenytársakkal szemben.

28.000,- Ft feletti rendelésnél már választhat ingyenes szállítást! (utánvét külön fizetendő)

Cikkszám
BTKR-30770
Gyártó
Opticron
Kategória
távcső (binokulár, monokulár, spektív)
99 899 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről