KAI Shun Gold

Az új exkluzív KAI Shun Gold késsorozat ragyogó részletekkel és eleganciaval. Jellemzője ezekre a gyönyörű séf késre a markolat végén az arany gyűrű, mely hangsúlyozza a japán esztétikat a fekete-barna Pakka fa elegáns nyélen. Továbbá, egy logó a nyél végén. Egy másik új, megkülönböztető jegye a klasszikus Shun sorozathoz képest a szimmetrikus nyél geometria, amely jobb-vagy balkezeseknek is garantálják a pontos vágási teljesítményt és a maximális vágási kényelmet. Az ismert minőség és az élesség a híres Shun Classic sorozatnál természetesen a Shun Gold késekre is jellemző. A csiszolás a pengén minden kést egyedivé tesz.

Tovább
Nincs ilyen termék
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Kai Shun Gold damaszk kések - használata

  • mindig használjon műanyag vagy fa vágódeszkát
  • ne vágjunk üveg, fém vagy márvány felületeken.
  • ne vágjuk vele csontokat, mirelit vagy más kemény tárgyakat
  • kések élesek - kérjük, tartsa távol a gyerekektől

Minden Kai Shun Gold Kést (kivéve a fogazott pengés kést) kell élezni rendszeresen az optimális teljesítményért. Ideális esetben ezt meg kell tenni minden alkalommal, mielött használja a kést. 


Javasoljuk, hogy kézzel mossa a Kai Shun Gold késeket langyos, szappanos vízzel vagy enyhe tisztítószerrel. Azt is javasoljuk, hogy szárítsa meg a kést azonnal, egy puha konyharuhával. 

Tovább